dilluns, 29 de desembre de 2008

MENU DE LA NIT DE CAP D'ANY 2008/2009



La nit de Cap d'Any vindran uns amics a sopar a casa i ja fa dies que vaig donant voltes al menú que haig de fer.

Després de molt pensar, finalment, ja tinc decidit el que faré. Aquest any m'ha costat una mica de triar els plats perquè no hi volgut posar ni masses greixos ni masses hidrats de carboni ja que després d'aprimar-me 40 quilos tampoc es tractava de guanyar 3 quilos en un sol sopar. El menú que els hi oferiré és el següent:

******
Sopeta de peix amb broxeta de bunyols de lluç i gambes
******
Sopeta de ceba yakitori amb broxeta de tonyina
******
Sopeta parmentier de "cachelos" al ribeiro amb brotxeta de pop a la gallega
******
Amanida de guatlles escabetxades
******
Pagre amb puré de bròquil i verduretes confitades
******
Filet de vedella amb el seu suc i bolets
******
El pastís que portaran els convidats
******
Els raims de la sort, cava i cotillón
******

Més endavant ja us aniré penjant totes les receptes amb les seves corresponents fotos.

2 comentaris:

manel ha dit...

amic pepin, si tu sol ets capaç de fer tot això per a un sopar, és que ets un cuiner amb totes les lletres. frisso per veure les receptes d'alguna d'aquestes propostes.
de la resta del bloc, deixa'm més temps per examinar-lo, perquè amb tres mesos déu n'hi do la feina que has fet.
que vagi molt bé aquest fantàstic sopar i fins l'any vinent!

La Cuina de Cal Pepin ha dit...

Manel, moltes gràcies per les teves paraules d'ànim.

La feina feta aquests 3 mesos no és tanta com sembla. No ho hi cuinat tot en aquest temps si no que tenia moltes fotos fetes i només hi hagut de redactar les receptes.