divendres, 5 de desembre de 2008

CREMA D'ALVOCAT AMB CEVICHE DE RAP I LLAGOSTINS


Ingredients:
Crema d'alvocat
1 alvocat madur
4 cullerades de crema de llet
el suc d'una llima
oli d'oliva, sal i pebre

Ceviche

100 gr. de rap
4 llagostins
el suc d'una llima
1 tomàquet madur gros
1 ceba tendre petita
julivert, oli d'oliva
sal i pebre
succedani de caviar


Elaboració:
Es talla el rap i els llagostins i es posen a on bol i es marinen amb el suc de la llima, sal, pebre, oli d'oliva. En un altre bol es posa el julivert, la ceba tallada a trossets petits i el tomàquet pelat, sense llavors i tallat a quadradets i un raig d'oli d'oliva. Es deixa marinar de 30 min a 1 hora depenent de lo cuit que us agradi el peix.

Es trituren tots els ingredients de la crema i es posa una cullerada al fons d'una copa de cocktail.
S'afegeix el tomàquet i la ceba i a sobre el ceviche. Finalment s'afegeix una culleradeta de caviar.

Nota: recepta adaptada de una de Paula Casanovas i Flip Planas que va sortir a Descobrir Cuina nº 74