Ingredients(4p):
Pop:
2 potes de pop bullides
4 grans d'all picats
1 c/p pebre vermell picant
julivert picat
oli d'oliva, sal i pebre
Escuma:
3 ous
1 patates mitjana
1 ceba de figueres petita
200 ml de nata líquida
sal
1 sifó de 500 i 2 càrregues de gas
porradell picat
sal Maldon
Elaboració:
Es talla el pop a trocets petits. Es pela l'al i es pica junt amb el julivert. Es posa oli a una paella, es tira l'all i julivert i tot seguit el pop i el pebre vermell. Sal i pebre i es retira del foc perquè el pebre vermell no es cremi perquè agafaria gust amarg.
Es fa una truita de patates de la manera tradicional i es passa pel turmix amb la crema de llet. Es cola la crema i es posa al sifó. Es posen les dues càrregues de gas. Es manté calent al bany maria.
Es posa el pop calent al fons d'un got i es cobreix amb l'escuma, acabant el plat amb porradell picat i sal Maldon.
Nota:recepta de la Paula Casanovas i Flip Planas apareguda a Descobrir Cuina nº 73
Es talla el pop a trocets petits. Es pela l'al i es pica junt amb el julivert. Es posa oli a una paella, es tira l'all i julivert i tot seguit el pop i el pebre vermell. Sal i pebre i es retira del foc perquè el pebre vermell no es cremi perquè agafaria gust amarg.
Es fa una truita de patates de la manera tradicional i es passa pel turmix amb la crema de llet. Es cola la crema i es posa al sifó. Es posen les dues càrregues de gas. Es manté calent al bany maria.
Es posa el pop calent al fons d'un got i es cobreix amb l'escuma, acabant el plat amb porradell picat i sal Maldon.
Nota:recepta de la Paula Casanovas i Flip Planas apareguda a Descobrir Cuina nº 73
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada