diumenge, 7 de desembre de 2008

GARRÍ AMB PATATES EMMASCARADES


Ingredients(4p):

1/4 de garrí rostit
4 patates
2 tires de cansalada
100 gr. de butifarra negre
oli d'oliva
mantega

Elaboració:
Es bullen les patates amb pell durant uns 20-25 min. Es pelen i s'aixafen amb una forquilla. En una paella es posa un rajoli d'oli i es fregeix la cansalada tallada a dauets, la butifarra negre sense pell i les patates. Es remena tot fins que tots els ingredients estiguin ben integrats. Es posa la preparació en un motlle de plum cake petit folrat amb paper de film i es premsa be. Es posa a la nevera. (es pot fer el dia abans).

Es desossa el garri amb molt de compte perquè la carn no es desfaci. Es posen els trossos de carn amb la pell cap amunt a una safata de forn.

En una olleta es posa el suc del rostit, els ossos i retall de carn que ens han sobrat i una mica d'aigua i es deixa bullir una 1/2 hora, es cola i es deixa reduir fins aconseguir la textura adequada. Es lliga la salsa amb una nou de mantega

Es posa al garrí al forn amb el grill encès (la pell s'ha de gratinar perquè quedi cruixent)

Es desmotllen les patates enmarcarades es tallen en porcions i es passen per una paella antiadherent molt calenta sense oli perque quedin cruixents.

S'emplata el garrí, les patates enmascarades i per sobre la salsa reduida

Nota:el garrí el compro ja rostit (agafo el quart de la cuixa) i demano que em posin suc del rostit.