divendres, 5 de desembre de 2008

RAP AMB ESCABETX SUAU DE BOLETS


Ingredients(4p):

4 supremes de rap de 150 gr. cada una
500 gr. de variat de bolets petits
1 ceba de figueres
100 gr. de cansalada viada
200 cc de brou de carn
30 cc de vinagre de modena
50 gr. de pinyons
oli, sal i oli d'oliva

Elaboració:
Es talla la cansalada a trocets i es passa per la paella amb una mica d'oli, s'afegeix la ceba i quan està a mig fer es tiren els bolets. S'afegeix el vinagre i es deixa reduir. S'afegeix el brou de carn i es deixa reduir 5 minuts rectificant de sal i pebre. Es torren els pinyons en una paella i s'afegeixen a l'escabetx. En aquesta paella es tira un raig d'oli i es dauren les supremes de rap i s'acaben de coure al forn.
Es posa l'escabetx en un plat fondo i a sobre es posa el rap.


Nota:recepta adaptada d'una d'en Pep Nogué que va sortir al Descobrir Cuina nº 63. Sigueu molt prudents amb el vinagre, poseu-ne poc al principi i taste-ho, sempre estareu a temps d'afegir-ne una mica més.

1 comentari:

Dolça ha dit...

Hola cuina de Pepin , acabo de descubrir el blog i m'agrada, ens anirem veient!!
PTNTS Dolça