La recepta ajustada en quantitats és la següent
INGREDIENTS (8 persones)
- Un motllo de plumcake gros
- paper de forn
- paper d'alumini
- 1,250 kg. de patates kennebec o monalisa
- 250 gr. cansalada fumada tallada fina
- 200 gr. de parmesà ratllat
- 25 gr. de mantega
ELABORACIO
Peleu les patates i talleu-les a rodelles ben fines.
Plegueu el paper de forn a l'amplada del motllo i cobriu el fons i les parets estretes. Foneu la mantega i unteu el motllo i paper.
Aneu fent capes de patates, cansalada i parmesà ratllat fins acabar els ingredients. Tapeu el motllo amb paper d'alumini de manera que quedi ben tancat.
Coeu al for a 150º durant 1,5 hores.
Un cop tret del forn i encara calent poseu-hi uns pesos perquè quedi ben premsat i espereu que es refredi.
Desemmotlleu el pastis passant un ganivet fi per les parets i estirant del paper de forn.
Talleu en 8 porcions i poseu-les a una safata de forn per poder-les escalfar i gratinar uns 15 minuts abans de servir.
Peleu les patates i talleu-les a rodelles ben fines.
Plegueu el paper de forn a l'amplada del motllo i cobriu el fons i les parets estretes. Foneu la mantega i unteu el motllo i paper.
Aneu fent capes de patates, cansalada i parmesà ratllat fins acabar els ingredients. Tapeu el motllo amb paper d'alumini de manera que quedi ben tancat.
Coeu al for a 150º durant 1,5 hores.
Un cop tret del forn i encara calent poseu-hi uns pesos perquè quedi ben premsat i espereu que es refredi.
Desemmotlleu el pastis passant un ganivet fi per les parets i estirant del paper de forn.
Talleu en 8 porcions i poseu-les a una safata de forn per poder-les escalfar i gratinar uns 15 minuts abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada