dilluns, 24 de novembre de 2008

CARN ESTOFADA AMB VERDURES


Ingredients (4p):

400 gr. de carn de vedella (conill) per estofar neta i polida de greix
140 gr. tomaquet madur
200 gr. de pebrot vermell o 200 gr. de ceba o 100 gr. de ceba i 100 gr. de pastanaga
200 gr. de pebrot verd
400 gr. carbassó
sal i pebre
espècies seques al gust
4 cullerades d'oli d'oliva

Elaboració:
Tallar la carn a daus. Posar 4 cullerades d'li a una cassola i afegir la carn salpebrada. Deixar-la sofregir uns 5 min. remenant sovint. Afegir-li el tomaquet, la ceba i la pastanaga depenent de la fase i de la vostra tia de verdures. Deixar-ho coure 5 min. i afegir aigua fins que ho cobreixi tot. Quan bulli baixeu el foc i deixe-ho coure de 1 a 1, 5 hores. En una paella a part amb 2 gotes d'oli feu a la planxa el pebrot vermell, el pebrot verd i el carbassó, afegiu-li aigua i deixeu-ho coure fins que estigui al dente. Al final ho afegiu al estofat de vedella i ho remeneu tot be.

Nota:podeu canviar les verdures al vostre gust sempre que respecteu les quantitats de A i B. una nota. Pronokal a partir de fase 2. Ceba i pastanaga a partir de fase 5. A partir de fase 6 li podeu afegir 600 gr. de patata bullida i ho convertiu en plat únic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo també estic fent el règim Pronokal i, realment, les teves receptes m'ajuden molt a portar-lo milor.

Gràcies Pepin