Ingredients (2p):
160 gr. de gambes pelades
1 llauna de musclos al natural (100 gr.)
200 gr. de bolets frescs
1 c/p ceba seca
1 c/p all sec
2 c/p julivert sec
sal i pebre
oli d'oliva
Elaboració
En una paella posem unes gotes d'oli i afegim els bolets. Li donem un parell de voltes i afegim les gambes pelades. Quan estiguin quasi cuites li afegim els musclos amb el seu suc, les espècies i el pebre. Si cal afegiu-li una mica de sal i una mica d'aigua.
Nota: Pronokal a partir de fase 2. Si els bolets son de llauna, se li pot afegir una mica de la seva aigua. A la foto ho vaig fer amb rovellons peò també ho hi fet amb xampinyons i altres bolets.
Coure. Una joia que sembla vulguin amagar
Fa 11 hores
2 comentaris:
Estaria molt bé que aquestes receptes vinguessin acompanyades d'una foto, faria més interessant encara la recepta.
Salutacions Juruma
Hi estic d'acord. La propera vegada que la faci ja li faré una foto i la penjaré.
Publica un comentari a l'entrada