dilluns, 27 d’octubre de 2008

CHIMICHURRI

Ingredients:
50 ml. d'aigua mineral
50 ml d'oli d'oliva
25 ml de vinagre
25 gr. de preparat d'herbes per chimichurri (*)
1 c/p de pebre vermell picant (si us hi agrada)
1 c/p d'all sec (si us hi agrada)
Elaboració:
El dia abans de la seva utilització, poseu tots els ingredients en un pot amb tapa i agiteu-lo fermament. Poseu-lo a la nevera i agiteu-lo de quant en quant. 1 hora abans de la seva utilització treieu-lo de la nevera i poseu-lo a un bol perquè agafi temperatura ambient.
Nota: aquesta salsa d'origen argentí és boníssima per acompanyar carn a la brasa o a la pedra. Les proporcions dels ingredients les podeu canviar al vostre gust. Sigueu prudents amb el vinagre.
(*) El preparat d'herbes per chimichurri el compro a la parada nº 359 de La Boqueria - Fruits secs Morilla http://www.boqueria.info/Cat/index.php
Pronokal a partir de fase 2 controlant l'oli i el vinagre.

1 comentari:

Hale ha dit...

No sabía que La Boquería tiene una página web tan útil! Gracias!