dijous, 30 d’octubre de 2008

VARIAT DE VERDURES BULLIDES


Ingredients:
100 gr. de mongeta tendre
100 gr. de bròquil (el congelat de La Sirena és molt bo i ja està net)
100 gr. de carbassó
100 gr. de bledes o espinacs
Aigua
Sal i Pebre
Espècies al gust

Elaboració:
Es posen totes les verdures a una olla. Es cobreixen just d'aigua. Es fa bullir de 20 a 30 minuts depenent del punt de cocció que us agradi. Es salpebre i es posen les espècies.

Nota:Pronokal a partir de fase 1. En lloc de menjar una única verdura bullida m'agrada molt més barrejar-les. Podeu posar les verdures que volgueu sempre que respecteu la proporció de A i B. Jo no mi poso oli perquè estan molt bones sense.Ultimament només m'hi poso sal, pebre i pebre vermell picant. Quan arribeu a fase 2, 5 minuts abans d'acabar la cocció li podeu tirar 130 gr. de lluç i tindreu un plat únic deliciós.