dilluns, 13 d’octubre de 2008

BROU BLANC DE PEIX

Ingredients:
1kg. de caps i/o espines de peix i/o morralla
1 paquet d'herbes pel brou (pastanaga, nap, xirivia, pòrrec i api)
1 ceba
1 tomaquet
5 litres d'aigua

Elaboració:
En una olla grossa es posa l'aigua i s'afageixen tots els ingredients en fred. Quan bulli es baixa el foc i es deixa coure uns 30 - 40 min. Es va desescumant
de tant en tant amb una ecumadora o amb una cullera . Es cola el brou, amb un colador fi, i es posa a una olla que càpiga a la nevera. Es deixa 24 hores a la nevera. Veureu que al cap d'aquest temps tot el greix haurà pujat a la superfície. L'heu de treure amb una escumadera.
Ja el teniu llest per utilitzar o per congelar-lo.

Nota:
Pronokal a partir de fase 2. Us recomano que no hi poseu sal, quan el feu servir ja la posareu.