diumenge, 22 de febrer de 2009

CANELONS DE POLLASTRE A L'AST


L'altre dia vam anar a dinar a casa del pare i va sobrer molt pollastre a l'ast. Jo me'n vaig endur mig i vaig fer aquests canelons que van sortir bonissims.

Ingredients:
1/2 pollastre a l'ast
1 ceba de figueres grossa picada
2 tomàquets madurs ratllats
1 raig de vi ranci
100 gr. de foie micuit
sal i pebre
20 plaques de caneló El Pavo
formatge emmental ratllat
50 gr. de mantega
2 cullerades de farina
1/2 litre de llet

Elaboració:
Retireu tota la pell i els ossos del pollastre a l'ast i passeu la carn per la picadora. Feu un sofregit de ceba i tomàquet i quan sigui fet afegiu la carn de pollastre, sal i pebre i un raig de vi ranci. Quan s'hagi evaporat afegiu el foie i remeneu be perquè quedi tot integrat. Poseu la farsa en un tupper i deixeu-lo a la nevera perquè es refredi.
Bulliu la pasta dels canelons seguint les instruccions del paquet. Farciu-los amb la farsa i poseu-los a una safata d'anar al forn.
Feu una beixamel de la forma habitual i cobriu els canelons. Tireu formatge ratllat per sobre i escalfeu-los/gratineu-los al forn.

Nota: Hi aprofitat l'oli del pollastre a l'ast per fer el sofregit. Hi posat mitja llauna de foie micuit de les que venen al LIDL. Amb els ossos del pollastre, una ceba, una pastanaga, un tomàquet, sal, pebre i oli del pollastre a l'ast vaig fer un suc de rostit sofregint-ho tot i afegint aigua que ho cobreixi. Mitja hora bullint i després colat i reduir. Sempre que feu canelons en podeu fer de més i congelar-los.

4 comentaris:

La cuina vermella ha dit...

nen, boníssim, al igual que les croquetes que surten del pollastre a l'ast, oi?

Cocinica ha dit...

Tiene un aspecto buenísimo, ese relleno tiene que estar delicioso.

Besos

María Pilar

manel ha dit...

molt bons i amb menys feina que si hem de rostir la carn. el gratinat, espectacular!

Dolorss ha dit...

Aixó és aprofitar i el resultat millor que el pollastre al ast.
Bon plat. Felicitats!!