divendres, 3 octubre de 2008

NETEJAR MUSCLOS


Els musclos ens encanten però sempre fa molta mandra netejar-los, sobre tot quan venen plens de barbes, altres moluscs i calcificacions. Aquests dos últims cal teure'ls inicialment amb un ganivet curt i fort.

Per aconseguir una neteja final de les barbes i vegetals inclustats a la closca que sigui impecable us aconsello que feu servir un NANAS. Veureu que la sencillesa de la operació i el resultat és espectacular. Evidentment, us recomano que tingueu un NANAS exclusiu per netejar musclos.

Espero que us sigui de utilitat

3 comentaris:

Seta ha dit...

Qué buena ideal! A Ricard le encantará!

Hale ha dit...

Es muy buena idea, yo tambien lo utilizo, pero tiene que ser más grande que en la foto, porque si no te sigues rompiendo las uñas.

La Cuina de Cal Pepin ha dit...

Hola Hale,
Debes tener las manos muy grandes o la foto ha salido muy pequeña porqué lo de la foto es un nanas estandard.
Pepin