dissabte, 11 d’octubre de 2008

SIPIA ESTOFADA


Ingrediens (2p):
70 gr. tomaquet
50 gr. pebrot del piquillo a tires en conserva
50 gr. de xampinyons
200 gr. pebrot verd
260 gr.sipia
150 ml. d'aigua o brou de peix
2 cullerades d'oli
Espècies seques: sal, pebre, pebre vermell picant, all, ceba i julivert

Elaboració:
En una cassola afegim 2 c/s d'oli i li afegim el tomaquet pelat i el pebrot verd tallats a quadradets petits. Al cap de 5 min. li afegim la sipia tallada a quadradets. La deixem coure a foc baix uns 15 min. remenant de quant en quant. Afegim els xampinyons, el pebrot del piquillo i totes les espècies seques i li donem unes voltes. Afegim l'aigua o el brou, ho deixem coure 15 min. i ja ho tenim llest.

Nota: Pronokal a partir de fase 2. Podeu canviar o afegir les verdures que més us agradin però sempre respectant les quantitats de A i B.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

VAYA! me encanta tu blog, gracias. Me está ayudando mucho para empezar a comer y eliminar esos kilos y grasa de más. Podrías poner más recetas de esta dieta o tuyas propias?. Si no es mucho pedir, me iría muy bien un calendario de recetas de lunes a domingo para saber que comer, ya que soy un novato en comer bien y quiero cambiar ese mal hábito.
Una cosa, esta receta no me aclaré muy bien el tiempo total de cocción, leyendola me dió como 55 min en total ¿es correcto? pueds aclararmelo o aclarlo en la receta si estoy equivocado. Un saludo y gracias

La Cuina de Cal Pepin ha dit...

Hola Amigo Anómimo,
Gracias por tus palabras, me animan a continuar esta aventura.
Referente al menú semanal lo intentaré aunque la dieta Pronokal no da muchas alternativas.
Por último comentarte que, efectivamente, el tiempo de cocción de la sepia estofada es de unos 55 minutos aunque pueden ser 45 o 60 minutos dependiendo de si el brócoli y el calabacín te gustan muy o poco hechos. Lo importante es que la sepia esté tierna y la mejor manera de saberlo es probar un trozo.