El dia de reis és especial pels nens que reben infinitat de regals i pels pares que els hem de portar de casa en casa a recollir tot allò que han portat els reis a casa dels avis, a casa dels abuelos, a casa la tieta, etc.
A cada lloc beus i piques alguna coseta i, generalment, depenent de les tradicions familiars, a l'últim lloc on vas fas un gran aperitiu.
Així que finalment arrives a casa cap a les tres tocades ben tip i, si a més, com ha sigut el cas aquest any, ve la família a dinar doncs has de pensar un dinar lleuger i que puguis deixar el màxim d'avançat la nit anterior.
Aquí us presento el menú que vaig fer ahir.
A cada lloc beus i piques alguna coseta i, generalment, depenent de les tradicions familiars, a l'últim lloc on vas fas un gran aperitiu.
Així que finalment arrives a casa cap a les tres tocades ben tip i, si a més, com ha sigut el cas aquest any, ve la família a dinar doncs has de pensar un dinar lleuger i que puguis deixar el màxim d'avançat la nit anterior.
Aquí us presento el menú que vaig fer ahir.
******
Amanida de contrastos
******
Catxoflino de mandonguilles, carxofes, gambes, musclos i seques
******
Tortell de Reis
******
Amanida de contrastos
******
Catxoflino de mandonguilles, carxofes, gambes, musclos i seques
******
Tortell de Reis
******
Nota: pels que no sabeu que és un catxoflino us ho explico en un altre post.
2 comentaris:
Auauh! quin menú més ben triat. M'agraden tots els plats, carai quin luxe venir a recollir els reis a casa teva!!!
Hola Cuina Vermella. La veritat és que jo vaig ser el primer sorprés de l'exit del menu. Et puc assegurar que els plats van quedar nets i polits.
Pepin
Publica un comentari a l'entrada