diumenge, 9 de novembre de 2008

CARN A LA PEDRA


Ingredients (4p):
8 pits de guatlla sense pell
200 gr. de pit de pollastre
200 gr. de mitjana de vedella
150 gr. de xampinyons
150 gr. de pebrots del piquillo de llauna
150 gr. d'esberginia escalivada
300 gr. de carbassó
salsa chimichurri
mostassa de dijom
sal Maldon
Pebre
Sal comú per la pedra

Elaboració:
Amb antelació:
  • Es tallen els carbassons a tires i es fan la brasa.
  • Es tallen els piquillos a tires i es pasen per la paella amb dos gotes d'oli.
  • S'escaliven les esberginies, es pelen i es tallen a tires.
  • Es netegen els xampinyons i es fan a la brasa.
  • Es prepara el chimichurri seguin les instruccions de la recepta d'aquest blog.
  • Es talla la vedella i el pit de pollastre a trossos i es posen en un plat com es mostra a la foto
1/2 hora abans de começar s'endolla la pedra perquè s'escalfi be, sino després la pedra no cou be perquè li falta temperatura. 1/4 d'hora abans de començar s'escalfen les verdures al forn.
S'ompla la pedra de sal i cadascú es va coent la carn al punt que més li agradi. S'acompanya amb les verdures i amb les salses i especies descrites a la llista d'ingredients


Nota: Pronokal a partir de fase 2. Menjar molt sa ja que la carn es cou sense oli. A més és molt divertit perquè cadascú es cou la seva carn. La pedra sempre ha de tenir una capa de sal perquè no s'enganxi la carn.