4 vieires
4 calamars
400 gr. de ceps congelats
2 cebes de figueres grosses
2 grans d'all
1 copeta de vi ranci
oli d'oliva
sal i pebre
sal Maldon
Elaboració:
El dia abans es posen els ceps en un colador amb un bowl a sota i es deixen a la nevera perquè es descongelin. Es talla la ceba i l'all a quadradets petits i es posa a sofregir en una paella antiadherent amb 2 cullerades d'oli d'oliva. Al cap de 5 minuts se li afegeix sal i pebre i mitja copeta de vi ranci. Quan s'hagi reduit el vi se li afegeixen els ceps i es deixa que es confiti tot junt durant uns 15-20 min.
Es cou la carn de les vieires i el calamar (net però amb pell) a una paella antiadherent amb una culerada d'oli durant un minut per cada costat.
Es monta el plat posant una montanyeta del sofregit de ceba i ceps i a sobre la vieira i el calamar. S'acaba amb unes escames de sal Maldon.
Nota:Els ceps els compro congelats i ja trocejats al Petras de la Boqueria. Aquesta recepta és una adaptació d'una d'en Marcelo Tejedor. Disfruteu-lo perquè és deliciós.
Es cou la carn de les vieires i el calamar (net però amb pell) a una paella antiadherent amb una culerada d'oli durant un minut per cada costat.
Es monta el plat posant una montanyeta del sofregit de ceba i ceps i a sobre la vieira i el calamar. S'acaba amb unes escames de sal Maldon.
Nota:Els ceps els compro congelats i ja trocejats al Petras de la Boqueria. Aquesta recepta és una adaptació d'una d'en Marcelo Tejedor. Disfruteu-lo perquè és deliciós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada