dissabte, 15 de novembre del 2008

LLUÇ AMB SALSA VERDA

Ingredients:
100 gr. de lluç
30 gr. de gambes pelades
100 gr. bròquil
sal i pebre
all, ceba i julivert secs
aigua
sal Maldon

Elaboració:
Fem la salsa verda posant dos gotes d'oli a una paella. Saltagem 2 minuts el bròquil i li afegim la sal, el pebre i les espècies seques. Tot segui li posem un got d'aigua i ho deixem coure 20 min. fins que el bròquil sigui cuit. Es passa pel turmix, es rectifica de sal i pebre i es torna a posar a la paella per escalfar-ho al últim moment.
Es fa el lluç i les gambes a la planxa.
Es posa la salsa verda al fons del plat, a un costat les gambetes i al mig el lluç. Se li tira sal Maldon per sobre i llest

Nota:Pronokal a partir de fase 2.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
justament aquest matí he comprat uns llucets a Santa Caterina i no sabia com fer-los.
Provaré la teva recepta. Salut, Mercè