dissabte, 15 de novembre del 2008

LES 4 BROXETES


Ingredients:
Broxeta 1:
Pa de pagès, pernil de jabugo, tomaquet madur, sal i oli d'oliva.
Broxeta 2:
Pop cuit, patates, pebre vermell picant, sal Maldon i oli d'oliva
Broxeta 3:
4 llagostims grossos i salsa romesco (recepta en aquest blog)
Broxeta 4:
Boletes de mozarella, tomaquets cirerol, alfàbrega fresca, oli de girasol i sal
Elaboració:
Broxeta 1:
Es talla troços de pa de pagès que tinguin crosta i es suquen amb tomàquet, sal i oli. S'enfilen a la broxeta alternadament el pa amb tomàquet i rotllets de pernil de jabugo.
Broxeta 2:
Es talla el pop a rodelles. Es couen patates sense treure'ls-hi la pell amb aigua i sal durant 20-25 minuts. S'enfilen trpços de patata i pop alternadament. S'espolcen de pebre vermell picant i sal Maldon i se'ls i tira un rajolí d'oli d'oliva
Broxeta 3:
Es pelen els 4 llagostins i s'enfilen a la broxeta. Es couen màxim 2 minuts en aigua bullint amb una mica de sal. S'acompanyen amb un bowl de romesco per sucar.
Broxeta 4:

S'enfilen trocets de mozarella i tomaquets a la broxeta. Al got del miniprimer es posen les fulles d'alfàbrega, la sal i l'oli d'oliva i es tritura fins aconseguir un oli de color verd. S'amaneixen les broxetes amb aquest oli

Nota:Aperitiu variat i original, fàcil i fa quedar molt be. Es poden preparar amb bastanta antelació. Si us agrada el pop molt tendre, encara que sigui cuit, el podeu bullir en aigua durant 20-25 minuts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mí, estos aperitivos me encantan. Son muy decorativos. Se pueden presentar de diversas formas y quedan muy divertidos en la mesa. Espero que vayan saliendo más ideas en el blog.