dimecres, 4 de febrer del 2009

REGIM PRONOKAL (III)

En posts anteriors us hi comentat la meva trajectòria fent el règim PRONOKAL. De fet, un dels motius d'iniciar aquest bloc va ser compartir les meves receptes amb la gent que feia aquest règim ja que prou avorrit és fer dieta com per tenir que pensar cada dia que et faràs per menjar que no sigui monòton.

Finalment vaig acabar el règim perdent 42 quilos però durant les festes de Nadal, en vaig recuperar 2 ja que no em vaig privar de res durant els dies de festa assenyalada ja que vaig pensar que després de 6 mesos d'estricta dieta em mereixia un premi.

Ara ja estic a fase 8 que és la més difícil ja que es tracta de mantenir el pes objectiu i us prometo que és molt difícil però, si ho teniu clar al cap, s'aconsegueix.

La dinàmica que segueixo actualment consisteix en intentar ser estricte durant la setmana i no passar-me gens a no ser que sigui impossible per motius de dinars o sopars de feina on haig de seguir la corrent als convidats. Durant els caps de setmana, tant dissabte com diumenge, un dels dos àpats el faig normal sense mirar-m'hi massa. També aprofito per veure vi i prendre alguna cosa dolça pels postres. Si l'àpat triat és el sopar intento no menjar hidrats de carboni. L'altre àpat el faig de verdura/amanida i planxa. Així estic aconseguint mantenir-me.

Com sempre, als que estigueu passats de pes us animo a fer-lo.

Nota: No oblideu que aquest règim només és permès de fer sota un estricte control mèdic. Encara que ja hi acabat intentaré seguir-vos penjant receptes.

4 comentaris:

MaryMoon ha dit...

Hola! he trobat el teu bloc buscant informació sobre aquesta dieta. has perdut 42 kg!!?? Mare meva, felicitats! Això està molt bé! Jo tinc la primera visita la setmana vinent. El meu objectiu són 20 kg (o els que em digui la doctora). Seguiré llegint les teves receptes, que fan molt bona cara! :-D

Maria

Pepin ha dit...

Hola Maria,

Gràcies per llegir-me. Espero que et pugui donar un cop de mà al facilitar-te receptes.
T'animo a que facis el règim i sobre tot és molt important fer-lo perfecte al principi perquè perds molts quilos i això anima molt i reforça la força de voluntat.

Per cert si em vols preguntar alguna cosa de la dieta pots contactar directament amb mi a calpepin@gmail.com

Salu i que vagi be.

Pepin

Anònim ha dit...

Hola Pepin,

estic apunt de començar el Pronokal, veig que els comentaris son del març del 2009, com estàs ara? Has recuperat kilos? És fàcil guanyar kilos un altre cop?

Moltes gràcies,

Pepin ha dit...

Hola Anònim,
Guanyar quilos és fàcil si no et cuides. Jo fent fase 8 de dilluns a divendres i lliure els caps de setmana sense passar-me, no m'engreixo. Els 10 quilos que hi recuperat en 1 any des de que vaig acabar el règim han estat en períodes de disbauxa com en una setmana que vaig passar a l'estiu a Mallorca a un hotel amb un buffet excel.lent. En una setmana vaig agafar més de 3 kilos.
Salut,
Pepin