Ingredients (4p):
un pot de cigrons cuits de 400 gr.
el suc d'una llimona
2 grans d'all
2 cullerades de tahine
sal i pebre
oli d'oliva
unes llavors de sèsam
una mica de julivert picat
Elaboració:
Escorreu els cigrons però guardeu el suc. Poseu-los en un pot de batedora i afegiu els alls, el tahine, el suc de llimona, la sal, el pebre i l'oli d'oliva.Triture-ho i si cal afegiu suc dels cigrons fins aconseguir la textura adequada. Pose-ho en un bol i adorneu amb unes llavors de sèsam i julivert picat.
Nota: si ho feu d'aperitiu juntament amb altres coses aquestes quantitats son per 8 persones.
un pot de cigrons cuits de 400 gr.
el suc d'una llimona
2 grans d'all
2 cullerades de tahine
sal i pebre
oli d'oliva
unes llavors de sèsam
una mica de julivert picat
Elaboració:
Escorreu els cigrons però guardeu el suc. Poseu-los en un pot de batedora i afegiu els alls, el tahine, el suc de llimona, la sal, el pebre i l'oli d'oliva.Triture-ho i si cal afegiu suc dels cigrons fins aconseguir la textura adequada. Pose-ho en un bol i adorneu amb unes llavors de sèsam i julivert picat.
Nota: si ho feu d'aperitiu juntament amb altres coses aquestes quantitats son per 8 persones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada