dijous, 5 de febrer de 2009

GAMBES AMB VERDURES


Ingredients (2p):
260 gr. de gambes pelades
200 gr. de pebrot verd
400 gr. de carabassó
70 gr. de tomàquet + 100 gr. de xampinyons (fins fase 4)
o
70 gr. de tomàquet + 100 gr. de carxofes (a partir de fase 5)
Sal i pebre
2 cullerades d'oli d'oliva
espècies seques al gust (all, ceba, pebre vermell, etc.)
aigua

Elaboració:
Es netegen i es tallen a quadradets les verdures. Es posen a una paella amb les dues cullerades d'oli d'oliva a foc lent i als 5 minuts se li afegeixen la sal, el pebre i les espècies. Se li dona una volta i es cobreixen d'aigua. Al cap de 15 minuts se li afegeixen les gambes pelades i en 5 minuts tenim el plat llest.

Nota: Dieta Pronokal a partir de fase 2 o fase 5 en funció de les verdures que poseu