dissabte, 21 de març de 2009

EL MENÚ DEL DINAR DE SANT JOSEP

Avui dissabte 21 de Març hem celebrat Sant Josep. Érem 12 persones entre els quals 3 Joseps. Us poso el menú que hem preparat entre el meu pare, la meva germana i jo mateix.

PICA PICA
******
Torradetes amb foie
******
Llesquetes de pa amb tomàquet amb Jabugo i Formatge manxego
******
Olives i patates fregides (els nens no poden passar sense això)
******
Les tartaletes de Philadelphia i melmelada de tomàquet del Manel de Cuinar és generós
******
PRIMER PLAT
******
Quiche Lorraine amb amanida
******
SEGON PLAT

******
Conill guisat
******
POSTRE
******
Crema Catalana amb Brunyols de l'Empordà
******

3 comentaris:

Mercè ha dit...

Felicitats Pepin!!
I quin menú més deliciós per celebrar-ho!! Entre el foie, el jabugo, el manxego, el conill i la crema amb els brunyols... m'has fet venir una enyorança!

La cuina vermella ha dit...

Molt bé Pepin, un dinar de lujo!

manel ha dit...

felicitats, pepin! i moltes gràcies per incloure la meva petita aportació a aquest fantàstic menú i al costat d'ingredients com el jabugo i el formatge manxego. espero que no desentonés.
una abraçada