Aquí teniu un pastís senzill i ràpid de fer que queda molt bo.
Ingredients:
- 1 placa de pasta de full del LIDL
- 1 pot de cabell d'àngel de 400 gr.
- 200 gr. de nous
- 2 c/s de melmelada d'arbecoc
- 6 c/s d'aigua
Elaboració:
Estireu la pasta de full, cobriu-la amb una capa de cabell d'àngel i cobriu-ho amb els nous.
En un cassó desfeu la melmelada d'arbecoc amb l'aigua i coeu-la 5 minuts per extreure la gelatina. Coleu i cobriu els nous amb aquest suc.
Nota:
- Jo tallo la placa de pasta de full en dos meitats i així surten dos pastissos allargats. A la foto veieu una meitat.
- Per la cobertura, enlloc de la gelatina d'arbecoc també es pot posar caramel líquid o tofe (sucre caramelitzat + crema de llet)
7 comentaris:
Tan senzill i tan bo i presentable!!!
M'ho copiaré amb el teu permís!!
Petonets
bonísima, senzilla . felicitats
Quina coca més bona!!
Segur que ha de estar boníssssima!!!
la pasta de full del Lidl és tot un éxit (tothom parla meravellas), tindré que anar a comprarla!!!
Et felicito, Pepin, senzilla, pero molt bona!!!
Deliciosa coca, i amb la pasta de full del lidl, èxit asegurat.
Caram , quina pinta que te !!Deu ser d´allò més bo.
Felicitats.
Caram quina coca de pastisseria que t'ha sortit !!!!!! Té molt bona pinta amb quatre ingredients ... molt be
petunets
Caram!! aquesta cau diumenge segur.
Té una pinta que diu: Mmmmmm. Tinc cabell d'angel fet meu, així que copiadoooooooooooooo.
Salut,
Publica un comentari a l'entrada