dissabte, 7 de novembre del 2009

FULL DE CABELL D'ÀNGEL I NOUS


Aquí teniu un pastís senzill i ràpid de fer que queda molt bo.


Ingredients:
  • 1 placa de pasta de full del LIDL
  • 1 pot de cabell d'àngel de 400 gr.
  • 200 gr. de nous
  • 2 c/s de melmelada d'arbecoc
  • 6 c/s d'aigua


Elaboració:
Estireu la pasta de full, cobriu-la amb una capa de cabell d'àngel i cobriu-ho amb els nous.
En un cassó desfeu la melmelada d'arbecoc amb l'aigua i coeu-la 5 minuts per extreure la gelatina. Coleu i cobriu els nous amb aquest suc.

Nota:
  • Jo tallo la placa de pasta de full en dos meitats i així surten dos pastissos allargats. A la foto veieu una meitat.
  • Per la cobertura, enlloc de la gelatina d'arbecoc també es pot posar caramel líquid o tofe (sucre caramelitzat + crema de llet)

7 comentaris:

MaryLou ha dit...

Tan senzill i tan bo i presentable!!!
M'ho copiaré amb el teu permís!!
Petonets

Mome ha dit...

bonísima, senzilla . felicitats

Anònim ha dit...

Quina coca més bona!!
Segur que ha de estar boníssssima!!!
la pasta de full del Lidl és tot un éxit (tothom parla meravellas), tindré que anar a comprarla!!!
Et felicito, Pepin, senzilla, pero molt bona!!!

ANNAFS ha dit...

Deliciosa coca, i amb la pasta de full del lidl, èxit asegurat.

ELS PEIXOS ha dit...

Caram , quina pinta que te !!Deu ser d´allò més bo.
Felicitats.

MAR ha dit...

Caram quina coca de pastisseria que t'ha sortit !!!!!! Té molt bona pinta amb quatre ingredients ... molt be

petunets

Cuinetes-Carme ha dit...

Caram!! aquesta cau diumenge segur.
Té una pinta que diu: Mmmmmm. Tinc cabell d'angel fet meu, així que copiadoooooooooooooo.
Salut,