dissabte, 28 de novembre de 2009

PASTIS DE MATO

L'altra dia vaig comprar un parell de pots de mató al LIDL i no sabia massa que fer i vaig pensar en fer un pastís de formatge. Em vaig posar a navegar per la blogosfera catalana i vaig trobar la recepta d'un pastís de mató a Cuina per llaminers, el bloc de la Mercè, que tenia molt bona pinta.
El vaig fer al peu de la lletra excepte una cosa, en lloc de pell de taronja vaig posar pell de llimona.

Ingredients:
  • 400 gr. de mató
  • 75 gr. de sucre
  • 2 ous
  • 80 gr. de farina fluixa
  • 250 ml de llet sencera
  • 30 gr. de mantega
  • ratlladura d'una llimona

Elaboració:
En el pot del turmix poseu els dos ous i el sucre i bateu-ho una bona estona fins que el sucre sigui ben dissolt. A continuació afegiu la farina i bateu. Afegiu la llet i bateu. Per últim, la mantega a temperatura ambient, el mató i la ratlladura de llimona. Bateu tot junt fins aconseguir una crema ben homogènia. Es cou al forn a 180º durant 45 min / 1 hora. Es deixa refredar, es desmotlla i es guarda a la nevera.

Nota:
  • Molt ràpid de preparar i un resultat excel.lent
  • Em va quedar una mica massa torradet però no va afectar el resultat final

3 comentaris:

ELS PEIXOS ha dit...

Caram , això si que esta ben fet !!! T'ha quedat molt bé !!S'oposo que el gust també.

ANNAFS ha dit...

Vaig fer el flam de mató de la Mercè i era molt bo. Aquest també ha de ser boníssim, i t' ha quedat molt bé.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Si la recepta és de la Mercè segur que va ser boníssim!!! l´aspecte del teu ja ho és de ser ben deliciós