dissabte, 7 de novembre de 2009

FULL DE CABELL D'ÀNGEL I NOUS


Aquí teniu un pastís senzill i ràpid de fer que queda molt bo.


Ingredients:
  • 1 placa de pasta de full del LIDL
  • 1 pot de cabell d'àngel de 400 gr.
  • 200 gr. de nous
  • 2 c/s de melmelada d'arbecoc
  • 6 c/s d'aigua


Elaboració:
Estireu la pasta de full, cobriu-la amb una capa de cabell d'àngel i cobriu-ho amb els nous.
En un cassó desfeu la melmelada d'arbecoc amb l'aigua i coeu-la 5 minuts per extreure la gelatina. Coleu i cobriu els nous amb aquest suc.

Nota:
  • Jo tallo la placa de pasta de full en dos meitats i així surten dos pastissos allargats. A la foto veieu una meitat.
  • Per la cobertura, enlloc de la gelatina d'arbecoc també es pot posar caramel líquid o tofe (sucre caramelitzat + crema de llet)

7 comentaris:

MaryLou ha dit...

Tan senzill i tan bo i presentable!!!
M'ho copiaré amb el teu permís!!
Petonets

mome ha dit...

bonísima, senzilla . felicitats

Titaniii ha dit...

Quina coca més bona!!
Segur que ha de estar boníssssima!!!
la pasta de full del Lidl és tot un éxit (tothom parla meravellas), tindré que anar a comprarla!!!
Et felicito, Pepin, senzilla, pero molt bona!!!

ANNAFS ha dit...

Deliciosa coca, i amb la pasta de full del lidl, èxit asegurat.

ELS PEIXOS ha dit...

Caram , quina pinta que te !!Deu ser d´allò més bo.
Felicitats.

MAR ha dit...

Caram quina coca de pastisseria que t'ha sortit !!!!!! Té molt bona pinta amb quatre ingredients ... molt be

petunets

Carme ha dit...

Caram!! aquesta cau diumenge segur.
Té una pinta que diu: Mmmmmm. Tinc cabell d'angel fet meu, així que copiadoooooooooooooo.
Salut,