dijous, 16 de juliol de 2009

PASTÍS D'ANIVERSARI


L'altre dia va ser l'aniversari dels meus fills i ho vam celebrar amb la família. Com és de rebut els hi vaig fer un pastís d'aniversari que us presento en aquesta recepta. Es un pa de pessic farcit de melmelada de maduixa i cobert amb una glassa de xocolata.


Ingredients:
  • Un pa de pessic.
  • Melmelada de maduixa
Per la glassa
  • 150 gr. de xocolata Nestle postres
  • 150 gr. de crema de llet
  • 50 gr. de mantega
Elaboració:
Feu el pa de pessic tal i com us indico aquí. Deixeu-lo refredar. Talleu-lo pel mig i farciu-lo de melmelada de maduixa.
Prepareu la glassa de xocolata posant la crema de llet i el xocolata torcejat en un cassó a foc suau. Aneu remenant fins que el xocolata sigui totalment desfet. A fora del foc afegiu la mantega i desfeu-la be.
Deixeu-la refredar una mica i tireu-la pel damunt del pa de pessic. Poseu-lo ràpidament a la nevera.
Per acabar decoreu el pastís al vostre gust

Nota:
  • En lloc de fer el pa de pessic el podeu comprar fet, no és el mateix però quan no es te prou temps doncs també serveix. En venen uns que ja venen en tres peces apunt per farcir.
  • Us hi posat la recepta original però aquest cop no hi vaig posar melmelada de maduixa perquè als nens no els emociona i aquell dia manaven ells.
  • Per un pa de pessic de 20 cm sobra glassa però no passa res, arreplegueu la cullera i a l'atac que és ¡tot un plaer!

7 comentaris:

Francesc ha dit...

Boníssim!!! Salutacions

Manresa ha dit...

moltes felicitats per el pare i pels nanos

ptns

MAR ha dit...

Caram quin pastis més bo ja poden estar contents !!!!

petunets

Gemma ha dit...

Per molts anys! Per celebrar els aniversaris, no hi ha res millor que un bon pastís d'aniversari fet a casa. I si és de xocolata, mol millor! :)

Iris ha dit...

FELICITATS!
Quina bona pinta que fa aquest pastís, entre el règim i que és mitja tarda, m'ha obert la gana!!!

ANNAFS ha dit...

Moltes felicitats! Els teus fills deureien estar encantats amb aquest pastís tan bonic.

La cuina vermella ha dit...

Per molts anys a l'homenatjat i a tu per aquesta suculència. Un petó enorme.