INGREDIENTS
- 1 bossa de 150 - 200 gr. de Nachos (amb Doritos dipes també queda molt bo)
- 1 ceba de figueres grossa
- 1 llauna de tomàquet triturat al natural
- 1 o 2 o 3 bitxos (depenent del picant que vulgueu)
- 10-12 piparras basques (si voleu posar chile jalapeño, cap problema)
- una bossa de formatge ratllat emmental per gratinar
- oli d'oliva
- sal i pebre
Opcional.
- 100 gr. de formatge cheddar
- 100 ml. de nata líquida (18%)
ELABORACIÓ
Poseu oli a una paella i tireu els bitxos i seguidament la ceba trinxada. Deixeu coure 5 minuts i afegiu la llauna de tomàquet. Salpebreu. Heu de coure aquesta salsa just fins que el tomàquet sigui cuit, no més. Afegiu les pipares tallades a rodelles.
Desfeu el formatge cheddar en la crema de llet fins que quedi totalment fos i tingueu una crema ben homogènia.
Agafeu una safata que pugui anar al forn i poseu una capa de nachos, Ruixeu amb la salsa de tomàquet i amb la crema de cheddar, espolseu formatge ratllat. Feu una altra capa igual.
Gratineu al forn fins que el formatge ratllar sigui fos.
1 comentari:
Guau, quina temptació... :-)
Publica un comentari a l'entrada