dijous, 13 de febrer de 2014

NACHOS PEPIN'S STYLE

Avui us presento una recepta texmex que ja fa anys que vaig adaptar al nostre gust y sense fer servir productes mexicans. Una marranada molt bona que acompanyada d'un bon guacamole soluciona un sopar informal.

INGREDIENTS

  • 1 bossa de 150 - 200 gr. de Nachos (amb Doritos dipes també queda molt bo)
  • 1 ceba de figueres grossa
  • 1 llauna de tomàquet triturat al natural
  • 1 o 2 o 3 bitxos (depenent del picant que vulgueu)
  • 10-12 piparras basques (si voleu posar chile jalapeño, cap problema)
  • una bossa de formatge ratllat emmental per gratinar
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

Opcional.
  • 100 gr. de formatge cheddar
  • 100 ml. de nata líquida (18%)

ELABORACIÓ

Poseu oli a una paella i tireu els bitxos i seguidament la ceba trinxada. Deixeu coure 5 minuts i afegiu la llauna de tomàquet. Salpebreu. Heu de coure aquesta salsa just fins que el tomàquet sigui cuit, no més. Afegiu les pipares tallades a rodelles.
Desfeu el formatge cheddar en la crema de llet fins que quedi totalment fos i tingueu una crema ben homogènia.
Agafeu una safata que pugui anar al forn i poseu una capa de nachos, Ruixeu amb la salsa de tomàquet i amb la crema de cheddar, espolseu formatge ratllat. Feu una altra capa igual.
Gratineu al forn fins que el formatge ratllar sigui fos.

1 comentari:

Irisibula ha dit...

Guau, quina temptació... :-)