INGREDIENTS
- 500 gr. de macarrons
- 250 gr. de carn magra de porc
- 10 salsitxes de porc
- 4 cebes de figueres
- 1 llauna de 800 gr. de tomàquet triturat al natural
- 1 raig de vi blanc o vi ranci.
- oli d'oliva
- sal i pebre
- formatge ratllat.
ELABORACIÓ
Talleu la carn magra de porc en trossets petits i poseu-la a rostir en una cassola força grossa amb un bon raig d'oli d'oliva juntament amb les salsitxes. Quan tota la carn sigui ben rossa retireu-la a un plat i talleu les salsitxes a trossets petits..
En el mateix oli poseu a sofregir la ceba picada, quan sigui rossa afegiu el tomàquet, sal i pebre i finalment el vi. Deixeu coure fins que el tomàquet sigui cuit i afegiu la carn.
Bulliu els macarrons seguint les instruccions del paquet, deixant-los "al dente".
Escorreu-los (no els esbandiu amb aigua freda) i barregeu-los amb la salsa.
Poseu-los a una safata de forn i cobriu-los amb el formatge ratllat.
Gratineu al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada