Aquesta recepta l'havia menjat a casa de la meva germana però mai l'havia feta i sincerament està molt bona. La recepta és del primer llibre de Cuina x Solters del Isma Prados. Us poso els ingredients per mitja ració que és el que vaig fer perquè el plat formava part d'un menú degustació que podeu veure aquí. Si voleu un bon plat de pasta dobleu o tripliqueu les quantitats.
Ingredients (4p):
- 3 albergínies
- 150 gr. de pasta tipus, garganelli, ravioli, penne rigate,rigatoni, etc.
- 100 gr. de gorgonzola
- 100 gr. de crema de llet
- 2 cullerades de llavors de sèsam
- 30 gr. de mantega
- sal i pebre
Elaboració:
Escaliveu les albergínies i peleu-les. Talleu les albergínies a dauets petits. Poseu la crema de llet en un cassó i escalfeu-la. Afegiu el formatge gorgonzola i desfeu-lo. Afegiu l'albergínia i deixeu-la amalgamar uns minuts. Passeu la salsa pel turmix i rectifiqueu-la de sal i pebre.
Bulliu la pasta seguint les indicacions del paquet. Escalfeu la mantega a una paella i daureu-hi les llavors de sèsam i tot seguit afegiu la pasta ben escorreguda i salteu-la durant uns minuts.
En un plat fons poseu una base de crema d'albergínia i gorgonzola i al damunt la pasta.
Notes:
- Plat senzill i molt ràpid de fer sempre que ja tingueu les albergínies escalivades.
- Aquesta vegada ho vaig fer amb garganelli
6 comentaris:
Molt bona aquesta combinacio de gorgonzola i albergínia. Com soc de les que em moro per un plat bo de pasta, segur que ho provo aviat!
M´agrada molt la pasta , ho provaré d´aquesta manera.Te molt bona pinta.
m'agrada aquesta salsa, la probaré com acompañnyament de carn a veure que tal
ptns
Boníssim!!!!
No més hi ha que veure la foto!!!
Un plat deliciós.....
felicitats!!
Oh, quina crema més bona!!! Me l'apunto per fer-la una estona per sopar! :)
Petons!
Hola! He conegut el teu bloc a través de la teva recepta del hemc.
Tens unes receptes estupendes!
pt!
Eva
Publica un comentari a l'entrada