Tots els blocaires parleu tant be de la pasta de full del LIDL que jo també m'apunto a innovar. La primera cosa que vaig fer va ser la Corona de full amb Nutella de la Maria de la Menta Fresca que podeu trobar aquí, després vaig fer les palmeretes i els croissants que molts de vosaltres heu publicat i que amb el vostre permís no publicaré. Ara ja hi fet la meva primera creació, o al menys així ho crec. Us presento aquests rotllets de pasta de full amb pit de gall d'indi i formatge.
Ingredients:
Ingredients:
- 1 paquet de pasta de full del LIDL
- 1 paquet de pit de gall d'indi brasejat de l'Area de Guissona
- 1 paquet de formatge gouda light de l'Area de Guissona
Elaboració:
Descaragoleu la làmina de pasta de full, veureu que és rectangular. Cobriu-la totalment amb una capa de llesques de pit de gall d'indi i per sobre una capa de de llesques de formatge. Enrotlleu-la pel costat llarg. Talleu porcions d'un cm de gruix amb un ganivet molt afilat. Poseu-les planes i ben separades en una plata de forn coberta amb el mateix paper amb el que ve embolicada la pasta de full. Coeu-les al forn durant 15 minuts a 180º. A meitat de cocció doneu-les-hi la volta.
Notes:
Descaragoleu la làmina de pasta de full, veureu que és rectangular. Cobriu-la totalment amb una capa de llesques de pit de gall d'indi i per sobre una capa de de llesques de formatge. Enrotlleu-la pel costat llarg. Talleu porcions d'un cm de gruix amb un ganivet molt afilat. Poseu-les planes i ben separades en una plata de forn coberta amb el mateix paper amb el que ve embolicada la pasta de full. Coeu-les al forn durant 15 minuts a 180º. A meitat de cocció doneu-les-hi la volta.
Notes:
- per mi el pit de gall d'indi de l'Area de Guissona és un dels millors del mercat sense dubte.
- el formatge gouda light era la primera vegada que el provava i és força bo
5 comentaris:
Caram, doncs sí que és una bona creació!! :) Que bona!! Me l'apunto per fer per algun dia per picar! :)
Ara t'has d'animar a fer els croissants fent la massa tu. ;)
Petons!
Tinc una Area de Guissona al costat de la feina...probaré el gall d'indi que recomanes! Molt bo aquest aperitiu!
Petunets,
Eva.
Que bó i que bé que t'han quedat deuen estar boníssims ,.. doncs jo tinc un LIDL davant mateix de casa hi hauré de passar perque em sembla que en tota la blogesfera nomès qedavem tú i jo sense provar la pasta de full del LIDL... ara nomès quedo jo .. ji ji ji
petunets
Sí que hi ha diferència entre unes pastes de full i unes altres i la del Lidl queda realment molt be.
Espero que t'hagi sortit be la corona farcida. Aquestes espirals fan força patxoca i deuen estar ben bones.
Tens raó amb això del gall d'indi brassejat de Guissona!
Aquests aperitius molt bons, encara que siguin una mica lights!!!
PTNTS
Dolça
Publica un comentari a l'entrada