Us haig de confessar que fa uns anys els supermercats LIDL no m'agradaven gens però mica en mica li vaig agafant el punt i vaig trobant coses que em convencen força com per exemple la línia de productes làctics baixos en greix Linessa o la més famosa pasta de full de la blogosfera catalana, per citar-ne un parell.
Els que hi compreu ja sabeu que de quant en quant fan promocions de productes d'un país o zona concreta: asiàtics, grecs, francesos, italians, americans, etc.
L'última vegada que van fer la promoció de productes italians vaig comprar unes salses per pasta de la marca ITALIAMO que no havia tastat fins ara i que estan realment bones.
L'altra dia que teníem pressa vaig bullir 200 gr. d'espagueti. Vaig posar un raig d'oli d'oliva a una paella grossa i li vaig afegir un pot de salsa. Quan va estar ben calenta li vaig afegir els espagueti i li vaig donar unes voltes per impregnar-los be amb la salsa. Una mica de formatge ratllat per sobre i llestos. Realment bons.
Hi ha quatre varietats:
Els que hi compreu ja sabeu que de quant en quant fan promocions de productes d'un país o zona concreta: asiàtics, grecs, francesos, italians, americans, etc.
L'última vegada que van fer la promoció de productes italians vaig comprar unes salses per pasta de la marca ITALIAMO que no havia tastat fins ara i que estan realment bones.
L'altra dia que teníem pressa vaig bullir 200 gr. d'espagueti. Vaig posar un raig d'oli d'oliva a una paella grossa i li vaig afegir un pot de salsa. Quan va estar ben calenta li vaig afegir els espagueti i li vaig donar unes voltes per impregnar-los be amb la salsa. Una mica de formatge ratllat per sobre i llestos. Realment bons.
Hi ha quatre varietats:
- Sugo a la Romana: salsa de tomàquet amb crema de ricota
- Sugo a la Calabrese: salsa de tomàquet amb formatge pecorino
- Sugo a la Toscana: salsa de tomàquet amb cansalada fumada
- Sugo a la Siciliana: salsa de tomàquet amb esbergínia i formatge grana padano
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada