dimecres, 24 de juny del 2009

BESCUIT DE LLET CONDENSADA


L'altre dia mirant el bloc de la Eva, El Cullerot Festuc, vaig veure un bescuit de llet condensada que ella havia trobat al bloc de la Trotamundos, Food & Cook.

Apart de la bona pinta que feia, em va atraure molt la senzillesa de la recepta. La veritat és que cada cop tinc menys temps per passar a la cuina i les receptes senzilles m'interessen cada cop més.

Be, doncs dissabte després de dinar m'hi vaig posar i vam tenir un bescuit deliciós per berenar que als nens els hi va encantar. Apart de la recepta original li vaig afegir una pell de llimona ratllada.

Ingredients:
  • 50 gr. de mantega
  • un pot petit de llet condensada
  • 4 ous
  • 120 gr. de farina
  • 1 sobre de llevat químic Royal
  • la pell d'una llimona ratllada
Elaboració:

Es fon la mantega i es deixa refredar. Es posa la llet condensada a un bol i se li van afegint els ous de un en un i es va batent amb unes varetes. Se li afegeix la mantega fosa i sense deixar de remenar se li va afegint la farina i el llevat tamisats. Per ultim se li afegeix la ratlladura de llimona i es posa la barreja a un motlle de plum-cake untat amb mantega. Es cou al forn a 180º durant 45 min.

Nota: A mi particularment em va agradar molt la textura i el punt de dolç just que li dona la llet condensada.

6 comentaris:

Maria ha dit...

Aiiiiiiiinnnnnsssss.... a tothom li ha sortit be menys a mi i l'he fet varis cops... Be, tornarem a provar mès endavant en vista dels bons resultats de molts..

Gemma ha dit...

Ostres, al final l'hauré de fer, tothom en parla tant bé... Té una punta molt bona i la textura és perfecte.
Maria, a veure si ens animem totes dues i el fem :)

MAR ha dit...

MMmmmmmmmmmm quina pinta més bona !!! ja veig que corre pel blogesfera culinaria aquest bescuit ... al final l'hauré de fer perquè realment us queda amb un aspecte ... bonissim !!!!!!!!!!

petunets
mar

No tot són postres ha dit...

Caram, ja l'has fet!!! Té molt bona pinta i en tinc moltes de ganes, de fer-lo i menjar-me'l per`o necessito tenir l'ocasió (és que ara ja no tinc esmorzars pedagògics setmanals jejej)
PTNTS
Dolça

Francesc ha dit...

M'afegesc al comentari de la Gemma. Ja el tenia vist i ara, potser, l'hauré de fer. Salutacions

Mercè ha dit...

Renoi, t'ha quedat espectacular!! I jo, una més que s'afegeix als comentaris anteriors! ;)
Petons!