dimarts, 24 de març del 2009

BOSSES DE PLÀSTIC PER COURE AL FORN

Ja em perdonareu però, per molt que hi pensi, no puc recordar a quin bloc es parlava d'aquestes bosses de plàstic per coure al forn. De fet, crec que vaig veure dos blocs. Un parlava d'unes bosses marca ALBAL que hi estat incapaç de trobar i l'altra deia que es podien trobar al Mercadona. Finalment, les hi trobat al Mercadona i son de la marca SERENATA, curiós nom.

Les instruccions diuen que s'han de posar els ingredients que es vulguin coure dins la bossa i tancar-la amb el precinte que s'inclou. Després s'han de fer uns foradets a la part superior de la bossa perquè surti el vapor. Es posa la bossa sobre una safata i cap al forn a una temperatura que no pot superar els 200 ºC. Ara només cal que ho provi. Ja us aniré posant les preparacions que faci amb aquesta tècnica.

4 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Les tinc des de fa sis mesos i no acabo de trobar mai el moment de provar-les...

ANNAFS ha dit...

Jo les que he vist són unes marca "albal", però per cuinar al vapor en el microones.En tinc una de mostra però encara no l' he provat.

Pepin ha dit...

Mar, doncs a veure qui les prova primer.

Ana, les bosses que dius jo també les havia vist al Caprabo però no em vaig atrevir a comprar-les perquè jo no tinc microones i vaig pensar que al meu forn de gas es podrien cremar.

Salut
Pepin

Lídia ha dit...

Hola Pepin, et vui donar les gràcies per haber visitat el meu blog.
Ara em donaré una volteta per el teu i el posaré a la meva llista de blogs, així et tindré controlat jajajajajaja

salutacions