INGREDIENTS
- 4 cullerades de salsa romesco
- oli d'oliva
- 1 ceba de figueres
- 2 tomàquets madurs
- mig kg de rap
- 4 gambes
- 4 escamarlans
- 1 kg de patates
- 1 litre de brou de peix
- oli d'oliva
- sal
ELABORACIÓ
En una cassola poseu oli d'oliva i fregiu lleugerament el rap, les gambes i els escamarlans. Poseu.los a un plat fons perquè deixin anar els sucs.
En el mateix oli feu un sofregit de ceba i tomàquet- Afegiu-li la salsa de romesco i les patates pelades i escapçades. Doneu unes voltes i afegiu el brou de peix. Poseu a punt de sal.
Quan a les patates li faltin uns 3 minuts afegiu el rap, les gambes, els escamarlans i tots els sucs que han deixat anar.
Passats 5 minuts, apagueu el foc, tapeu i deixeu reposar un parell de minuts.
1 comentari:
Aquesta recepta em fascina! ës boníssim aquest romesco.
PTNTS
Glòria
Publica un comentari a l'entrada