diumenge, 23 d’octubre de 2016

MONTADITO DE PEBROTS DEL PIQUILLO I ANXOVES

Dues normes bàsiques per fer montaditos son: unes llesques de pa de qualitat, que sigui consistent i amb crosta cruixent i uns ingredients a sobre que, si porten salsa aquesta ha de ser el més consistent possible perquè s'aguanti correctament a sobre de la llesca de pa.

Per aconseguir això, tots els ingredients que aneu a barrejar, per exemple amb una maionesa, hauran de ser ben eixuts i no contenir líquid en excés. Jo acostumo a colar-los i si cal després n'afegeixo a la barreja fins aconseguir la consistència adequada.



INGREDIENTS

  • 1 barra de pa de qualitat
  • 1 llauna de 400 gr de pebrots del piquillo
  • 2 llaunes d'anxoves.
ELABORACIÓ

Escorreu be els pebrots del piquillo i les anxoves i poseu-los a la picadora.
Piqueu sense que quedi massa fi, ha de tenir certa textura
Talleu el pa a llesques i ompliu-les amb la pasta obtinguda.