diumenge, 30 d’octubre de 2016

RESTAURANT UMA Espai Gastronomic

Aquest any a la colla havíem de cel.lebrar que la majoria dels nois fem 50 anys i què millor que un sopar gastromomic de nivell.

Com sempre vaig començar a buscar llocs amb temps ja que som una colla de 15-16 i no es fàcil trobar lloc. A finals de gener vaig detectar que un cuiner que feia anys que seguia, en Iker Erauzkin, havia obert un restaurant no feia massa i a Tripadvisor (la primera opinio és del maig 2015) ja el situaven com a número 1 a Barcelona.

Em vaig posar en marxa i finalment el divendres 21 d'octubre vam estar un grup de 15 persones a la nova ubicació del Restaurant UMA al carrer Provença, 310.

Tant l'espai, el menjar com l'atenció de l'Anna, l'Estefi i Iker van ser FANTÀSTICS.

A destacar el gran nivell gastronòmic que respira tot el menú sorpresa que és ple de plats fusió.


Escopinya tonicTortita de camarones amb daikiri de yuzuPeix al curriAnticucho de sardina fumada amb brasa comestiblePedres (patates) amb salsa merkenCapaccio de gambes amb neu de pistatxos i rosesSopa d'amor: Gyoza de llagostins amb sopa de coco, gamba, llavors de coriandre.
Migració d'ànecs: núvol amb foie + ou amb boletsVieira amb rovellons, mongetes del ganxet i xips de tupinamboPorcell amb tomàquet d'arbre i salsa achioteTocinillo de cielo amb salsa mango i maracujà amb maduixesPinya coladaXocolata picant amb sal i oli, pa de pessic de xocolata i pa de pessic de pastanaga