dijous, 27 d’octubre de 2016

MONTADITO DE SURIMI I LLAGOSTÍ

Dues normes bàsiques per fer montaditos son: unes llesques de pa de qualitat, que sigui consistent i amb crosta cruixent i uns ingredients a sobre que, si porten salsa aquesta ha de ser el més consistent possible perquè s'aguanti correctament a sobre de la llesca de pa.

Per aconseguir això, tots els ingredients que aneu a barrejar, per exemple amb una maionesa, hauran de ser ben eixuts i no contenir líquid en excés. Jo acostumo a colar-los i si cal després n'afegeixo a la barreja fins aconseguir la consistència adequada.



INGREDIENTS

  • Barra de pa de qualitat
  • Varetes de surimi
  • Maionesa
  • ceba de figueres
  • llagostins bullits
ELABORACIÓ

Piqueu les varetes de surimi i la ceba de figueres ben petit.
Barregeu amb la maionesa fins aconseguir una massa espessa.
Talleu el pa a llesques i ompliu amb la massa.
Poseu un llagostí pelat a sobre