divendres, 1 de febrer de 2013

RESTAURANT EMBAT (II)



Segona incursió al Restaurant EMBAT, aquest cop amb la colla d'amics, que des de fa un parell d'anys en lloc de celebrar el Sopar de Nadal celebrem un Sopar d'Any Nou. Així ens estalviem tots els problemes que hi ha a finals de desembre per organitzar un sopar per una colla gran. Aquest cop vam ser 12+1 i vaig triar el menú degustació llarg que es va composar de:


Galeta de parmesà i comí. Un entreteniment molt gustós.
 
 
Quallada de miso amb pèsols i cacauets.
 Ja l'havia tastat i aquest cop li vaig trobar més la gràcia.
 
 
Brou d’aviram amb escopinyes, crudités, gingebre i sèsam.
Original sabor oriental. Va arribar a taula poc calenta.
 
 
Caneló d’ànec trufat.
Un clàssic de la casa. Com la primera vegada, molt gustós. Excel.lent.
Aquest cop li faltava una mica de temperatura.
 
 
Rap amb espinacs, cremós de patata i praliné d’ametlles
Boníssim. Excel.lent.
 
 
Garrinet amb albergínia al caliu, olives kalamata i llima.
Boníssim.
 
 
Gotet de sopa d'alfàbrega. Molt refrescant.
 
 
Pastís de canyella amb iogurt, gelat de fruita de la passió i granissat de mandarina.
Molt bo per la frescor i la barreja de sabors.
 
Per veure:
Negre: Acústic'10 DO Montsant, garnatxa i samsó vinyes velles 18'00€
Blanc: Mas Uberni'11 DO Penedès, xarel.lo, i chardonnay 12'00€
 
Es confirma que EMBAT és un molt bon lloc per anar a sopar, per a mi és un 16/20. 
Malgrat això, aquest cop alguns plats no van arribar a la temperatura adequada a taula.

Amb pa i cafés vam sortir a 54 Eur per persona. 
Restaurant EMBAT
c/ Mallorca, 304 (entre Bruc i Girona)
93 458 08 55