dimecres, 23 de març del 2011

CONILL AMB CARXOFES I ALBERGÍNIES



Ingredients:
  • 1 Conill
  • 2 cebes de figueres
  • 4 carxofes
  • 1 albergínia grossa
  • 1 cabeça d'alls
  • 2 full de llorer
  • oli d''oliva
  • sal i pebre
  • un got de vi ranci
  • aigua o brou

Elaboració:
Salpebreu el conill i sofregiu-lo a una cassola amb oli d'oliva. Quan sigui ben ros afegiu la ceba tallada a grills i els alls pelats. Afegiu el llorer. Deixeu que sofregeixi a foc lent uns 10 minuts. Peleu les carxofes, talleu-les en 4 trossos i afegiu-le a la cassola. Deixeu que sofregeixi 10 minuts.
Afegiu el vi ranci a la cassola i deixeu reduir 5 minuts. Afegir una mica d'aigua o brou i deixeu que cogui fins que el conill sigui cuit. Talleu la albergínia a cubs i fregiu-la amb una mica d'oli en una paella apart. Finalment afegiu les albergínies a la cassola..

Nota:
Aquests guisats son més bons si es deixen reposar d'un dia per l'altre.

3 comentaris:

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Un combinación perfecta.

Saludos

Fem un mos ha dit...

Ummm un altre de conill que bo
Una abraçada

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Quan veig els teus plats amb conill em fas venir ganes de fer-ne. El conill és una de les carns que porta menys greix i és molt fina. Aquest amb carxofes deu estar fantàstic