tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post5988518715126196320..comments2023-07-23T16:29:57.707+02:00Comments on La cuina de Cal Pepin: CONILL AMB CARXOFES I ALBERGÍNIESPepinhttp://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-26193138233269539162011-06-04T17:44:54.870+02:002011-06-04T17:44:54.870+02:00Quan veig els teus plats amb conill em fas venir g...Quan veig els teus plats amb conill em fas venir ganes de fer-ne. El conill és una de les carns que porta menys greix i és molt fina. Aquest amb carxofes deu estar fantàsticA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-2664643037217608932011-03-25T10:36:41.053+01:002011-03-25T10:36:41.053+01:00Ummm un altre de conill que bo
Una abraçadaUmmm un altre de conill que bo<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-57463887515321443712011-03-23T23:27:34.968+01:002011-03-23T23:27:34.968+01:00Un combinación perfecta.
SaludosUn combinación perfecta.<br /><br />SaludosMaria Pilar-COCINICAhttps://www.blogger.com/profile/01572815305407562555noreply@blogger.com