dimarts, 30 de març del 2010

GAMBETES MARINADES


Avui us presento un aperitiu atípic que, fet amb un bon oli y acompanyat amb un bon pa és deliciós. Aquestes gambetes les posaven d'aperitiu al restaurant Aligué de Manresa i jo les hi adaptat a la meva manera.

Ingredients:
  • 250 gr. de gambetes pelades congelades cuites
  • oli d'oliva verge d'arbequina
  • unes gotes de vinagre de Mòdena
  • unes gotes de salsa de soja

Elaboració:

Deixeu descongelar les gambetes en un colador perquè deixin anar tota l'aigua. Poseu-les en un bol i amaniu-les amb l'oli d'oliva, les gotes de vinagre i les gotes de salsa de soja. Deixeu-les reposar un parell d'hores i ja seran llestes per menjar.

Nota:
  • Les gambetes les compro a La Sirena, fixeu-vos que siguin de les que ja son cuites.
  • És un aperitiu molt senzill de fer i que dona un molt bon resultat.

5 comentaris:

starbase ha dit...

Jo de vegades les he fet similars però canviant el vinagre per llimona i afegint-hi una mica d'all picat.

Són resultones!!

Juanriu ha dit...

Hola Pepin, se ven muy buenas estas gambitas, igual que la receta anterior, me la guardo para hacer el vermouth, un saludo.
JUAN

ELS PEIXOS ha dit...

Ostres ...tenen que ser bones ...però ara que les fresques son barates , només que tens que pelar-les i coure , però amb aquesta salseta serien estupendes i després amb els caps faries uns brous....!!!!
Les gambetes de Palamós petites com aquestes acabades de pescar , ara van a uns 22 euros o menys depèn de la pesca , val la pena provar-ho...
qui soc jo per dir tot aixo , oi??
nomes és un consell , que tot el congelat porta molts conserva'ns...

Aquestes tenen molt bona pinta, però..

Francesc ha dit...

Sort que has especificat que foren gambes de les que ja són cuites!!! Em pensava que serien d'aquelles que es mengen crues. Aquesta recepta teua ha de ser molt i molt bona. Salutacions

xisca ha dit...

És un aperitiu a tenir en compte. Fan molt bona pinta i mengera.

Salutacions