tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post9060475833390650593..comments2023-07-23T16:29:57.707+02:00Comments on La cuina de Cal Pepin: GAMBETES MARINADESPepinhttp://www.blogger.com/profile/00053641695949967935noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-52257452006055239652010-04-08T13:36:10.651+02:002010-04-08T13:36:10.651+02:00És un aperitiu a tenir en compte. Fan molt bona pi...És un aperitiu a tenir en compte. Fan molt bona pinta i mengera.<br /><br />Salutacionsxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-17794748017486132010-04-05T18:19:39.734+02:002010-04-05T18:19:39.734+02:00Sort que has especificat que foren gambes de les q...Sort que has especificat que foren gambes de les que ja són cuites!!! Em pensava que serien d'aquelles que es mengen crues. Aquesta recepta teua ha de ser molt i molt bona. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-78848680364302579492010-04-04T15:57:55.096+02:002010-04-04T15:57:55.096+02:00Ostres ...tenen que ser bones ...però ara que les ...Ostres ...tenen que ser bones ...però ara que les fresques son barates , només que tens que pelar-les i coure , però amb aquesta salseta serien estupendes i després amb els caps faries uns brous....!!!!<br />Les gambetes de Palamós petites com aquestes acabades de pescar , ara van a uns 22 euros o menys depèn de la pesca , val la pena provar-ho...<br />qui soc jo per dir tot aixo , oi?? <br />nomes és un consell , que tot el congelat porta molts conserva'ns...<br /><br />Aquestes tenen molt bona pinta, però..ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-2343653434658830472010-04-01T14:56:34.905+02:002010-04-01T14:56:34.905+02:00Hola Pepin, se ven muy buenas estas gambitas, igua...Hola Pepin, se ven muy buenas estas gambitas, igual que la receta anterior, me la guardo para hacer el vermouth, un saludo.<br />JUANJuanriuhttps://www.blogger.com/profile/13289828630007035454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7409955052872641568.post-49475811661854195912010-03-30T23:40:14.460+02:002010-03-30T23:40:14.460+02:00Jo de vegades les he fet similars però canviant el...Jo de vegades les he fet similars però canviant el vinagre per llimona i afegint-hi una mica d'all picat.<br /><br />Són resultones!!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.com