diumenge, 26 d’abril del 2009

CRESTES DE TONYINA


Ja em perdonareu però no suporto les crestes congelades, fregides i menjades una hora després. Si us tinc que ser sincers no recordo que n'hagi comprat mai. Així que les acostumo a fer jo mateix. Personalment, per qüestions de dieta, prefereixo fer-les al forn enlloc de fregides encara que reconec que d'aquesta última manera i acabades de fer son una delícia.


Ingredients:
  • 1 paquet de 16 crestes La Cocinera
  • 1 ou dur
  • 2 llaunes de tonyina petites
  • 1 pebrot escalivat o 4 del piquillo
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets ben madurs
  • sal i pebre
  • 1 ou per pintar-les
Elaboració:
Deixeu les crestes 10 min. a temperatura ambient. Feu un sofregit amb la ceba, el tomàquet ratllat, els pebrots, sal i pebre. Quan sigui fet el sofregit, afegiu la tonyina esmicolada i el ou dur picat. Remeneu-ho be i deixeu-ho refredar.
Farciu les crestes tanqueu-les i segelleu-les prement amb una forquilla les vores. Poseu-les a una safata amb paper de forn i pinteu-les amb ou batut.
Coeu-les a forn mig uns 15 min. fins que siguin torradetes. Deixeu-les refredar i llestes.

Nota: A la foto hi ma meitat de crestes de tonyina (fetes sense pebrot, que als nens no els hi agrada, i posant 4 cullerades de tomàquet fregit cassola de pot) i meitat farcides de pit de gall d'indi i formatge Masdam tallats a quadradets i amb dues cullerades de tomàquet fregit.

2 comentaris:

Maria Pilar-COCINICA ha dit...

Que delicia, me gustan a rabiar y hago de vez en cuando, aunque sin abusar por aquello del peso.

Besos

Lídia ha dit...

a casa no acostumem a menjar fregits, però si ho fessim, també preferiria que fos cassolà.

ptns