dijous, 25 d’octubre de 2018

PASTIS DE PEIX



INGREDIENTS
  • 600 gr. de lloms de lluç (8 lloms congelats)
  • 2 alls
  • 250 gr. de nata líquida
  • 250 gr. de sofregit de ceba i tomàquet (pot ser de conserva)
  • 4 ous
  • sal i pebre


ELABORACIÓ

Es posen els lloms de lluç en una cassola justs coberts d'aigua amb dos alls. Quan bulli es deixen 5 minuts i es colen (es guarda el brou per altres plats). Un cop freds, es netegen de pells i espines i es reserven.

En un bol gros es posa el sofregit, la nata, els 4 ous i el lluç i es passa el braç triturador. Es salpebre al gust.

S'agafa un motlle de plumcake i es folra amb paper de forn o alternativament s'unta amb mantega i pa ratllat. Es posa el preparat a dins i es posa al forn a 180º durant 45-60 minuts. Es punxa amb un ganivet fi per veure si està cuit.

Es pot acompanyar amb amanida i una mica de salsa rosa.