dijous, 7 de juny de 2018

CURRI VERMELL DE POLLASTRE (THAI)

La gràcia d'aquest plat son dos ingredients típics de la cuina Thai, la pasta de curri vermell i la llet de coco. A patir d'aquí pollastre i verdures al vostre gust o les que tingueu a mà. Molt fàcil de fer i molt bo.

El curri vermell és força picant, si no us agrada podeu fer-ho amb Groc o Verd o Panang que son menys picants



INGREDIENTS
  • 2 cullerades de pasta de curry
  • 1 llauna de llet de coco de 400 ml.
  • 2 pits de pollastre (400 - 500 grs.)
  • 1 ceba
  • 1/2 carabassó (també podeu posar1/2 albergínia)
  • 1 pebrot verd o vermell
  • 1 tomàquet madur
  • 2 alls picats
  • sal amb moderació
  • 2 cullerades de sucre (opcional)
  • 2 cullerades de salsa de peix (opcional)
  • oli d'oliva
  • arròs basmati bullit per acompanyar




ELABORACIÓ

Netegeu i talleu les verdures en juliana i els tomàquets a pètals. Talleu els pits de pollastre a daus

En un wok a foc no massa alt poseu oli d'oliva i les 2 cullerades de curri vermell, doneu unes voltes perquè es vagi dissolent amb atenció que no es cremi. Afegiu el pollastre i sofregiu 3 - 4 minuts.

Afegiu la llet de coco, remeneu. Afegiu les verdures, el sucre i la salsa de peix. Doneu unes voltes durant 3 .4 minuts. Saleu al gust i ja el teniu llest. Acompanyeu amb l'arròs bullit.