A continuació en teniu una recepta que faig força sovint. El podeu servir com aperitiu posat en un got o com a plat principal servit en plat fons.
INGREDIENTS
- 500 gr. de corball net de pells i espines
- 150 gr. de gambeta pelada (jo utilitzo camaron boreal pelado cocido congelat de La Sirena)
- 2 cebes de figueres
- 2 tomàquets madurs però forts
- 4 llimes
- uns fulls de coriandre (o julivert)
- ají
- sal i pebre
- oli d'oliva
- 1 gra d'all (opcional)
ELABORACIÓ
Talleu el corball a quadradets i poseu-lo a un bol. Afegiu les gambetes.
Amaniu amb el suc de llima, sal, pebre, l'all molt picat, quasi fet puré, una culleradeta de ají, els fulls de coriandre ben picats i un xorret d'oli d'oliva.
Remeneu-ho tot be i poseu-lo a la nevera unes 3 - 4 hores.
Escaldeu els tomàquets, peleu-los, traieu les llavors i talleu-los a quadradets.
Just abans de servir, peleu les cebes, talleu-les en juliana i afegiu-les al ceviche junt amb els tomàquets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada