divendres, 19 de juny del 2009

REGIM PRONOKAL (IV)


Ara fa tot just 1 any, el 15 de juny de 2008, vaig començar el règim Pronokal. Ja us hi explicat en altres posts que en 6 mesos vaig perdre 42 quilos.


En la fase de manteniment que vaig començar després de les festes de Nadal, on em vaig deixar anar totalment, hi anant fent bondat però també alguns excessos la qual cosa m'ha portat a engreixar-me uns 6 quilos en 6 mesos cosa que penso que no està del tot malament encara que haig d'aturar aquest ritme.

Ara el que faig és intentar menjar moltes amanides i verdures i molta planxa i bullit. A més miro molt acuradament el contingut en greixos, proteïnes i hidrats de carboni dels aliments que compro envasats. Sobre tot intento que no continguin greixos i en aquest sentit hi descobert la marca LINESSA del LIDL.

LINESSA és una línia de productes làctics molt bons i amb molt baix contingut de greix. Us poso uns exemples: formatge camembert 11%, formatge tipus philadelphia 0,2%, Iogurts 0,1%, mozarella fresca (es una bola amb la seva aigua) 8,5%, nata spray 17,5%, flams 0,1 %, tranchetes 12%, etc. Us recomano que els proveu, val la pena.

Be, ara començo una operació bikini d'unes 6 setmanes on vull perdre uns 3 quilos. Crec, sincerament, que és possible sempre que em porti be els caps de setmana que és lo més difícil.

Cap al setembre ja us explicaré com a anat l'estiu.

Si algú de vosaltres segueix aquesta dieta i em vol fer alguna pregunta no dubteu en contactar amb mi al meu mail calpepin@gmail.com

Salut,
Pepin

5 comentaris:

Maria ha dit...

Ei, ànims, que en això d'aprimar-se " el coco " hi fa molt. Així que segur que ho conseguirás..

Chis ha dit...

Acabo de trobar-te i he fet una ullada exhaustiva al teu blog i et vull donar les gràcies perquè m'has inspirat. Vull dir, que m'has donat la força que em faltava aquestes últimes setmanes. Merci per compartir tot això.

Cuinagenerosa ha dit...

que vagi molt bé aquesta operació bikini, si vas ser capaç de perdre més de 40 quilos, segur que en pots perdre tres en sis setmanes.
jo al lidl també hi compro molts làctics de la marca milbona, als nens els encanten els iogurts i postres làctics, però aquesta línia light ni l'he provat, seguiré el teu consell.

Mireia ha dit...

Acabo de descobrir aquest bloc i m'ha fet una il·lusió enorme! Fa vora tres setmanes vaig començar amb la dieta Pronokal i, si tot va bé, dilluns vinent hauria de passar a la fase 2A, així que podré aprofitar moltes de les teves receptes! Moltíssimes gràcies!!

Mireia

Pepin ha dit...

Mireia,
Qualsevol cosa que necessitis sobre la meva experiència Prookal ja saps on sóc.
Salut,
Pepin