dilluns, 9 de juliol de 2018

PORC A LA CERVESA

Aquesta recepta és molt fàcil i és la típica que feia quan érem joves i sortíem en colla el cap de setmana. La gràcia  és que  la cervesa fa de brou. L'acompanyàvem amb pasta o arròs bullit i fèiem plat únic.

INGREDIENTS

1,5 kg. de porc (llom, filet, cap de llom, secreto)
4 pastanagues grosses
4 cebes de figueres
1 safata de xampinyons
1 llauna de mig litre de cervesa (si us agafa pot ser negre)
oli d'oliva
sal i pebre




ELABORACIÓ

Salpebreu la cern tallada a trossos. Poseu oli a una cassola i sofregiu la carn per les dues bandes, retireu-la de la cassola.

Peleu les pastanagues, talleu-les a rodelles i afegiu-les a la cassola. Peleu les cebes, talleu-les en juliana i afegiu-les a la cassola. Netegeu els xampinyons, talleu-los a quarts i afegiu-los a la cassola.

Sofregiu-ho tot lleugerament i torneu a posar la carn a la cassola i afegiu la cervesa.

Deixeu que cogui a foc lent fins que la carn sigui tendre, aproximadament una hora.